Varga János, Szigeti Gyöngyi, Baranyi Nikolett, Szekeres András, Kocsubé Sándor
Mikotoxinok, mikotoxinogén gombák, micetizmusok
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/mikotoxin-jegyzet-2014
Dr. Kotormán Márta, Huliák Ildikó, Dr. Csontné Dr. Kiricsi Mónika
„Az vagy, amit eszel" Táplálkozás biokémia, pathobiokémia. - jegyzet
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/taplalkozasbiokemia
Dr. Zsindely Nóra, Dr. Újfaludi Zsuzsanna, Dr. Búzás-Bereczki Orsolya
„A metabolomika, a nutrigenomika és az epigenetika táplálkozástudományi és élelmiszerbiztonsági vonatkozásai” - jegyzet
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/nutrigenomika-jegyzet
Dr. Rákhely Gábor
Fermentációs technológiák az élelmiszeriparban
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/fermentacios
Dr. Kis Zsolt, Dr. Toldi József
Élelmiszertoxikológia
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/elelmiszer-toxikologia
Dr. Szabó Pál Balázs
Élelmiszerek és az egészséges táplálkozás
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/elelmiszerek-egeszseges
Prof. Dr. Véha Antal, Dr. Gyimes Ernő
Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/elelmiszeripar-kockazat
Dr. Gyimes Ernő, Csercsics Dóra
Sporttáplálkozás
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/sporttaplalkozas-teljes
Prof. Dr. Véha Antal, Dr. Szabó Pál Balázs, Dr. Panyor Ágota, Hovorkáné Dr. Horváth Zsuzsanna
Hungarikum ételek
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/hungarikum-etelek-teljes
Dr. Gyimes Ernő
Farmtermékek élelmiszerbiztonsága
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/farmtermekek
Dr. Szabó Pál Balázs
Food processing principle
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/food-processing
Dr. Krisch Judit
Food microbiology
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/food-microbiology-ppt
Dr. Szabó Pál Balázs
Sensory evaluation in food industry
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/sensory-evaluation-in
Dr. Gyimes Ernő, Dr. Szabó Pál Balázs
Food packaging
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/food-packaging-ppt
Prof. Dr. Hodúr Cecília, Dr. László Zsuzsanna
Novell and emerging food technology
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/novell-and-emerging
Prof. Dr. Véha Antal, Dr. Szabó Pál Balázs
Cereal processing and cereal based foods
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/cereal-processing-and
Dr. Csanádi József
Diary technology
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/dairy-technology-teljes
Dr. Gyimes Ernő, Csercsics Dóra
Chocolate and health
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/chocolate-and-health
Dr. Krisch Judit
Food safety
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/food-safety-teljes
Dr. Gyimes Ernő, Csercsics Dóra
Food allergy
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/food-allergy-ppt
Dr. Dombi György
NMR Spektroszkópiai spektrumgyűjtemény
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/modern-muszeres
Dr. Süli-Zakar Tímea, Dr. Gál István, Dr. Monostori Tamás, Dr. Kristó István, Dr. Lantos Ferenc, Dr. Jakab Péter
Növénytermesztési technológiák élemiszerbiztonsági kérdései
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/novenytermesztesi
Dr. Gál István, Dr. Bodnár Károly, Dr. Benkő-Kiss Árpád, Dr. Mikóné Jónás Edit, Dr. Majzinger István, Dr. Kocsisné dr. Gráff Myrtill, Dr. Barta Tamás, Dr. Bodnárné Dr. Skobrák Erika, Dr. Pinnyei Szilárd, Süli Ágnes, Benk Ákos
Állattenyésztési technológiák élelmiszerbiztonsági kérdései
https://www.u-szeged.hu/tamop411c0014/tananyagok/allattenyesztesi
Sporttáplálkozás iránt érdeklődőknek cikk a 2016-os nyári olimpia dietetikai tapasztalatairól:
A 2016. évi, XXXI. nyári olimpiai játékok olimpikonjaival végzett dietetikai szakellátás személyes tapasztalatai / The personal experiences of the nutrition care carried out for the athletes at the 2016 XXXI. Summer Olympics
https://www.facebook.com/teljesitmenyfokozo.hu/photos/a.387443794768328.1073741832.386403191539055/760037490842288/?type=3&theater
További olvasnivalók: antidopping téma
http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/2017/08/01/kotelezo_antidopping_irodalom_az_etrend-kiegeszitok_temajat_is_erintve_striking_the_right_balance
Egy fantasztikusan jó olvasmány hideg őszi napokra gyógygombákról, zöld teáról, ginzengről, kurkumáról és sok más érdekességről: Herbal Medicine Biomolecular and Clinical Aspects, 2nd edition
http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/2017/09/06/egy_fantasztikusan_jo_olvasmany_hideg_oszi_napokra_gyogygombakrol_zold_tearol_ginzengrol_kurkumarol_
FRISSÍTVE: További ingyenes sporttáplálkozási könyvek (Position of the Academy of Nutrition and Dietetics etc.) magyarul és angolul, több ezer oldal irodalom a linkelt oldalakon! A legjobb, legfrissebb szakmai olvasmányok egy helyen összegyűjtve. Sportágspecifikus sporttáplálkozás szemlélettel! :)Érdemes a képet megosztani!
http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/2017/06/06/sportorvostani_alapismeretek_sportorvostani_alapismeretek_gyogytornaszok_szamara
#teljesítményfokozósporttáplálkozás#étrendkiegészítő #etrendkiegeszito#tihanyiandrás #sporttáplálkozás#sportdietetika #étrend #ismeretterjesztés#mdosz #dietetika #dietetikusolvasmany#dietitan #dietitiansofinstagram#dietitianthings #hungary
Utolsó kommentek