165 oldalas e-book az ételekben és étrend-kiegészítőkben használt koffein biztonságosságáról - regisztráció után sok más könyvvel együtt bárki számára teljesen ingyenesen letölthető National Academies Press honlapjáról! (jogi okokból a könyvet közvetlenül nem linkelhetjük)
A koffein teljesítményfokozás céljára történő használatáról és ennek egészségügyi kockázatairól részletesen írunk a Teljesítményfokozó sporttáplálkozás kötetben mi is:
Caffeine in Food and Dietary Supplements: Examining Safety: Workshop Summary (2014)
ISBN: 978-0-309-29749-3
Tartalom:
Front Matter i-xii
1 Introduction 1-8
2 Intake and Exposure to Caffeine 9-24
3 Safety Signals and Surveillance 25-40
4 Exploring Safe Caffeine Exposure Levels for Vulnerable Populations 41-54
5 Caffeine Effects on the Cardiovascular System 55-70
6 Caffeine Effects on Central Nervous System and Behavioral Effects Associated with Caffeine Consumption 71-100
7 Other Compounds Impacting Caffeine Effects 101-112
8 Public Comments 113-118
9 Moving Forward: Filling the Data Gaps 119-128
Appendix A: Workshop Agenda 129-134
Appendix B: Workshop Attendees 135-142
Appendix C: Workshop Speakers and Moderators Biographical Sketches 143-148
Appendix D: Workshop Statement of Task 149-150
Appendix E: Abbreviations and Acronyms 151-152
Link:
http://nap.edu/catalog.php?record_id=18607
Ingyenes e-book az ételekben és étrend-kiegészítőkben használt koffein biztonságosságáról
2014.01.23. 07:57
Címkék: könyv letöltés koffein tudomány ingyenes mellékhatás ebook
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Utolsó kommentek